In mijlocul zonei de productie de Gavi, podgoriile de la La Bollina se intind pe 120 hectare inconjurate de dealuri. Cramele care au fost renovate complet cu echipamente de cea mai noua tehnologie. La Bollina Beneficio este un vin obtinut din struguri Chardonnay, atent selectionati. Dupa o macerare scurta, strugurii sunt fermentati la o temperatura controlata in rezervoare din otel. Vinul este maturat in rezervoare din otel, mentinut pe drojdie cu batonaj frecvent realizat la temperaturi mai scazute, ceea ce ajuta la mentinerea prospetimii. La Bollina Beneficio Chardonnay este un vin echilibrat si aromat.Culoare: Galben pai, cu reflectii usor verzui. Miros: Un buchet persistent de note lemnoase si florale de salcam. Gust: De o prospetime echilibrata, notele fructate de piersica, pere si atingerea citricelor se imbina perfect cu cele de miere de casta si portocale.Finis: Lung, neted si savuros cu arome lungi de fructe.Asocieri gastronomice: preparate din peste, legume, orez si paste.