Lambrusco Emilia Sant'Orsola  es te un vin roze spumant demidulce obținut prin fermentarea naturală a diferitelor soiuri de struguri Lambrusco (din regiunea Emilia din Italia). Lambrusco Emilia Sant’Orsola  e ste un vin cu o efervescență produsă de fermentarea naturală cu un parfum intens de fructe și o aromă plăcut fructată. Este un vin proaspăt cu un buchet intens floral și fructat. Poate  fi servit  la o temperatu ră de aproximativ 10- 14 ˚C  c a aperitiv fiind ideal pentru petreceri. Se potrivește cu pizza și deserturi. Lambrusco Emilia Sant’Orsola  este  obținut  în  regiunea  Emilia-Romagna  aflată  în  partea  centrală  a Italiei  situată  la sud  de Veneto și  la nord  de Toscana. De-a lungul  timpului  acest  vin ușor  acid  spumant  a devenit  un extraordinar  acompaniament  pentru  produsele  alimentare  locale  alimente  uscate  și  ușor  sărate .