Crearea vinurilor Bio Chianti reprezintă un act de dragoste pentru natură. Strugurii recoltați până în octombrie sunt vinificați de-a lungul a aproximativ zece zile de macerare și pompare intensă. Fermentarea are loc la o temperatură controlată pentru a păstra și îmbunătăți arome primare de struguri dar și arome secundare din procesul de fermentare. Îmbutelierea are loc după o perioadă adecvată de îmbătrânire. Struguri din podgoriile ecologice din dealurile Chianti  se potrivesc perfect pentru acest vin. Prin combinarea solului și climatului ia naștere un vin perfect precum Bio Chianti . Culoare rubinie și strălucitoare împreună cu aroma uscată moale dar în același timp plină de viață încântătoare parfumată și persistentă cu note de zmeură căpșuni sălbatice struguri copți și cu o bază de cireșe și migdale este pe bună dreptate una dintre cele mai bune pe care le-ai simțit vreodată! Viitorul aparține tuturor și este construit cu alegerile făcute în fiecare zi de aceea noi vă sfătuim să alegeți acest vin. Have a nice drink!